Nyrkkeilyn supertähti Floyd Mayweather Junior voitti kaikki 50 ammattilaisotteluaan. Viimeisin voitoista tuli UFC-tähti Conor McGregoria vastaan.

Mayweather on McGregor-ottelun jälleen otellut useita näytösotteluita. Nyt hänen kerrotaan harkitsevan melkoista ottelua.

The Sun -lehden mukaan jenkkilegenda olisi valmis kohtaamaan Conor McGregorin kahdesti. Tarjolla olisi älytön 1,5 miljardin dollarin (1,54 miljardia euroa) ottelu. Palkkion suuruuden selittää se, että miehet ottelisivat nyrkkeilyn lisäksi myös vapaaottelussa.

Haaste kuulostaa järjettömältä, sillä Mayweatherilla ei ole minkäänlaista vapaaottelutaustaa. McGregor pystyisi pitämään Mayweatheria suorastaan pilkkanaan potkuillaan ja painitaidoillaan – vaikkei irlantilainen toki ole itsekään UFC-ottelijana mikään painin erikoismies.

Ottelut järjestettäisiin Abu Dhabissa ja Saudi-Arabiassa vuonna 2023.

– Floyd keskustelee siirtymisestä oktagoniin (UFC:n kehä), jos rahaa tulee tarpeeksi, viestitettiin miehen leiristä The Sunille.