Hiihtolegenda Riitta-Liisa Roponen päätti viime talveen kansainvälisen hiihtouransa. Nainen on silti pitänyt itsensä vahvassa tikissä.

Roponen näytti viikonloppuna vahvan esimerkin kuntopohjastaan. Hän paineli Virpiniemen maastomaratonilla varttimaratonin (10,5 kilometriä) aikaan 42:05.

– Sanotaan että #voittajanonhelppohymyillä, mutta kyllä se vaan kakkostakin hymyilytti maastokympin jälkeen. Anna Haataja näytti juoksunmallia Virpiniemessä. Mukavan leppoinen tapahtuma kotipoluilla ja ystäviä metsä täynnä hopittamassa, fiilisteli Roponen Instagramissa.

Roposen viidellä sekunnilla lyönyt Haataja on tunnettu suunnistaja. Haataja on voittanut urallaan esimerkiksi nuorten maailmanmestaruuden pitkällä matkalla vuonna 2016. Hän on kilpaillut myös yleisurheilun puolella kansallisella tasolla.

Kuva tästä.