Iivo Niskanen valmistautuu parhaillaan Oloksella uuden hiihtokauden alkuun. Niskanen on kertonut uuden sesongin alla kivoja uutisia faneilleen.

Hän on 100-vuotiaan Salpausselän kisojen uusi urheilijalähettiläs. Kisaorganisaatio kertoi asiasta tiedotteessa.

– Iivo on koko kansan urheilusankari ja merkittävä urheiluvaikuttaja. Urheilijat ovat meidän kisojen päätähtiä ja heitä, joita suomalainen urheiluhullukansa aina haluaa kannustaa. Suomen suurin talviurheilutapahtuma sai tämän hetken suurimman urheilusankarin lähettilääkseen ja siitä olemme iloisia ja ylpeitä, kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu kertoi tiedotteella.

Niskasta kutsuttiin tiedotteessa ”Suomen suosituimmaksi urheilijaksi” ja ”roolimalliksi”. Kolmen olympiakullan mies oli selvästi itsekin otettu asian vuoksi.

– On suuri kunnia olla Salppurin kisojen urheilijalähettiläs. Minulla on urani hienoimpia muistoja ja saavutuksia sekä 2017 MM-kisoista että monista Lahden maailmancupeista. Salppurilla on aina erityinen tunnelma ja toivottavasti tulevanakin talvena kotiyleisö löytää mahdollisimman sankoin joukoin paikalle kannustamaan meitä suomalaisia talven parhaaseen urheilutapahtumaan! viestitti Niskanen tiedotteella.

Urheiljalähettilään tehtäviin kuuluu ”elää mukana matkalla juhlakisoja kohti, nostattaa kisafiilistä ja edistää kisojen näkyvyyttä.” Kisaviikonloppuna yhteistyö näkyy konkreettisesti muun muassa uutena VIP-alueena. Luonnollisesti myös Niskanen itse vierailee alueella haastateltavana viikonlopun aikana, kerrotaa tiedotteella.

Fanit iloitsivat Niskasen kunniatehtävästä. Oikeaan osoitteeseen meni, tuumi moni.

Päivitys tästä.