Robert Helenius tuli tylysti tyrmätyksi lokakuun puolivälissä New Yorkissa. Deontay Wilderin nyrkit nukuttivat suomalaisen jo ensimmäisessä erässä. Heleniukseen riitti kuitenkin luottoa ennen ottelua myös alan piinkovien ammattilaisten piirissä.

Promoottori Eddie Hearn yllätti Fight Hub TV:n haastattelussa ennen ottelua. Hän linjasi tuolloin Wilderin olevan yksipuolinen ottelija. Mies piti Heleniuksen voittoa mahdollisena.

– Voitot (Adam) Kownackista glorifioivat luultavasti häntä (Helenius) hieman liikaa. Adam näyttää olevan uransa loppusuoralla, mutta hän (Helenius) kesti silti osumaa. Robert Helenius on valtava mies. Uskon, että hän voi sortua paineen alla, niin voi käydä kenelle tahansa Deontay Wilderin voiman alla. Odotan hänen (Wilder) voittavan, mutta Robert Helenius voi hyvin voittaa ottelun, analysoi Hearn.

Ottelun jälkeen Hearn jatkoi Wilderin tylyä analysointia eri tavalla. Hän kertoi, että uskoo Andy Ruiz Juniorin voittavan Wilderin.

– Ruiz vastaan Wilder on mahtava ottelu. Näen, että hän voittaa Deontay Wilderin, arvioi Hearn Fight Hub TV:lle.

Hearnilla on syy hehkutta Ruizia, sillä meksikolainen yllätti Hearnin suojatin Anthony Joshuan. Hearn toki kehaisi Wilderia. Nyt mies päätti kuitenkin tylyttää Heleniusta. Arvio oli muuttunut melkoisesti kuukaudessa.

– Wilder oli hyvä (ottelussa). Heleniuksen ura taitaa olla alamäessä, mutta Wilder on silti todella vaarallinen. Hän on loistava juttu lajille. Ja Andy Ruiz on soturi.