Norjan hiihtomaajoukkueen uskotaan olevan etenkin miesten osalta hurjassa tikissä. Nyt odotetaan, miltä joukkueen meno näyttää Rukan maailmancupin kisoissa. Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt suunnitelmien mukaan.

Joukkueen sisällä on nimittäin useita koronavirustartuntoja. Ragnhild Haga ei kilpaillut viikonloppuna Beitostölenissä tartunnan vuoksi. Lisää huonoja uutisia tippuu.

Naishiihtäjistä myös Marte Skaanes joutuu sivuun koronavirustartunnan vuoksi. Norjan hiihtoliitto tiedotti, että hänelle ei tule korvaajaa.

Myös miesten puolella on tullut takaisku. Sindre Bjørnstad Skar, joka oli Beitostölenin sprintin kolmas, ei ole mukana Rukalla koronavirustartunnan vuoksi. Hänen paikkansa ottaa Sivert Wiig.

Norjan joukkue Rukan maailmancupin hiihtokisoihin:

Miesten sprintti:

Pål Golberg, Johannes Høsflot Klæbo, Even Northug, Håvard Solås Taugbøl, Mattis Stenshagen, Erik Valnes, Sivert Wiig ja Lars Agnar Hjelmeset.

Miesten distanssimatkat:

Pål Golberg, Johannes Høsflot Klæbo, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger, Erik Valnes, Martin Løwstrøm Nyenget, Mattis Stenshagen, Emil Iversen.

Naisten sprintti:

Mathilde Myrvold, Kristine Stavås Skistad, Marte Skaanes, Lotta Udnes Weng, Tiril Udnes Weng, Ane Appelkvist Stenseth, Hedda Østberg Amundsen.

Naisten distanssimatkat:

Anne Kjersti Kalvå, Heidi Weng, Ingvild Flugstad Østberg, Tiril Udnes Weng, Silje Theodorsen, Helene Marie Fossesholm.