Legendaarinen suomalainen hiihtovalmentaja Jarmo Riski tekee paluun. Valmennustalli Electrofit tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Riski muistetaan esimerkiksi Virpi Sarasvuon ja Aino-Kaisa Saarisen koutsina. Hän lopetti valmentamisen vuonna 2010, mutta teki paluun kuusi vuotta myöhemmin, kun hän valmensi esimerkiksi Sami Jauhojärveä.

Nyt hän on siis jälleen mukana työn touhussa. Electrofit kertoo, että se haluaa kehittää toimintaansa palvellakseen niin kilpaurheilijoita kuin tavoitteellisesti harjoittelevia kuntoilijoita.

– Jamppa (Riski) on toiminut mentorinani ja itse asiassa heittänyt ajatuksen kestävyysurheilukerhosta kuntoilijoille jo Electrofitin alkuaikoina. Meidän tavoitteenamme on Jampan myötä nostaa Electrofitin valmennuksellista laatua ja osaamista ja kehittää palvelutuotteitamme. On suuri kunnia päästä tekemään töitä Jampan kanssa. Odotan innolla yhteisiä vuosiamme, kommentoi Electrofitin perustaja Simo-Viljami Ojanen tiedotteella.

Riski on itse innoissaan uudesta pestistään.

– Kestävyysurheilu ja valmennus ovat minulle intohimo. Minua kiehtoo ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja Electrofitin toiminnassa suurelta osin on juuri siitä kyse. Valmennettavien kehitys ja ilo motivoivat minua, eikä siinä ole kuin pieniä vivahde-eroja valmennetaanko huippu-urheilijoita vai kuntoilijoita, sanoi Riski tiedotteella.

Riski kertoo, että hän on pitänyt näkemästään Electrofitin toiminnassa.

– Ihmiset ovat mukana treeneissä rennosti, mutta sopivan kovalla asenteella. Ihmiset haluavat kehittyä ja oppia uutta täysin vapaa-ehtoisesti. Henki porukan kesken on aina erittäin hyvä ja kannustava, kiitteli luotsi.