Seitsenottelija Jutta Heikkisen viimeiset vuodet ovat olleet vaikeat. Nainen joutui kesällä uudelleen samanlaiseen leikkaukseen kuin viime vuonna.

– Huonoja uutisia.. Useampi ortopedi katsoi minun magneettikuvat, ja selvisi, että viime syksynä tehty kantaluun hionta & tulehdusmuutosten poisto -leikkaus ei ole mennyt niinkuin sen olisi pitänyt, vaan tilanne on päinvastoin huonompi kuin ennen leikkausta.

– En voi ymmärtää, että miten tämä voi olla edes mahdollista ja tuntuu niin epäreilulta, että koko viime vuoden leikkaus ja kuntoutusprosessi on mennyt täysin hukkaan, päivitti Heikkinen elokuun alussa.

Heikkinen on kertonut onnistuneen leikkauksen jälkeen rehellisesti, että mieli on välillä ollut maassa. Treeni kuitenkin maistuu edelleen. Heikkinen ehti kuitenkin viime viikonloppuna vaihtamaan myös vapaalle. Nainen julkaisi Instagramissa kuvia vapaasta viikonlopustaan.

– Treenitrikoot vaihtui hetkeksi minihameeseen kun nautittiin vapaasti viikonlopusta hotellissa. Syötiin hyvin ja herkuteltiin, rentouduttiin poreissa upeissa maisemissa ja nukuttiin pitkään. Nyt on taas akut ladattuna ja huomenna paluu treenien pariin, kirjoitti Heikkinen maanantaina.

Naisen kuvat keräsivät paljon kehuja faneilta.

– Melkoinen pakkaus, tiivisti yksi.

Päivitys tästä.