Suomalaiset beach volley -pelaajat Niina Ahtiainen ja Taru Lahti-Liukkonen pelaavat tällä viikolla maailmankiertueen Elite 16 -huipputurnauksessa Brasiliassa.

Kaksikko aloitti torstaina turnauksen upealla murskavoitolla. Josemari Alves ja Carol Goerl kaatuivat erin 21–12, 21–10. Perjantaina kakkoseksi sijoiteutut Carol Solberg Salgado / Barbara Seixas de Freias löivät suomalaiset 21–16, 22–20.

Kaksikko on ehtinyt nauttia Brasilian upeista rantaolosuhteista myös pelaamisen ulkopuolella. Ahtiainen julkaisi turnauksen alla Instagramissa näyttävän rantakuvan. Brasilian olosuhteet näyttävät varsin kadehdittavilta Suomen syksystä katsottuna.

– Takaisin Brasiliassa. Viimeksi olin täällä vuonna 2019 Fortalezassa. Siitä on melkein neljä vuotta, kirjoitti Ahtiainen.

Ahtiaisen upea kuva keräsi paljon kehuja. Myös kollega Taru Lahti-Liukkonen ihasteli näkemäänsä.

– Aikasmoinen naainen, kirjoitti Lahti-Liukkonen.

Kuva tästä.