Raskaansarjan nyrkkeilytähdelle Tyson Furylle löytyy haastajia jokaiselta nyrkkeilysalilta. Viikon päästä Derek Chisoran kohtaavalle maailmanmestarille on nyt tullut täysin poikkeuksellinen haaste.

Illusionisti Uri Geller on nimittäin heittää lusikkansa soppaan. 75-vuotias israelilainen on valmis kohtaamaan Furyn kehässä, kertoo The Sun.

Geller, jonka taikatemput eivät ole kestäneet monesti lähempää tarkastelua, on ennenkin puhunut myös urheiluun liittyvistä tempuistaan. Ehkä kuuluisin esimerkki on kesältä 1996.

Skotlanti sai tuolloin rangaistuspotkun EM-kisojen ottelussa Englantia vastaan. Geller väitti Independent-lehdelle huutaneensa palloa siirtymään, kun Gary McAllister oli potkaisemassa rankkaria. Pallo liikahtikin, ja maalia ei syntynyt.

Geller on nyt kertonut The Sun -lehdelle, miten Fury kaatuisi kehässä.

– Jokainen telepatian (ajatuksensiirto) hallitseva pystyy voittamaan tyrmäämällä tai hämmentämällä vastustajansa, sanaili Geller.

– Tarjoan Furylle ottelua minua vastaan, sanoi mies suoraan.

Jotkut vääräleuat voisivat sanoa, että ottelu kiinnostaa varmasti Furya. Brittitähteä on pitkään kritisoitu siitä, että monien mielestä hän ei ole ollut valmis kohtaamaan kaikkia lajin kovimpia nimiä.

Nyrkkeilypiireissä on viime aikoina spekuloitu, että Oleksandr Usykin ja Tyson Furyn välinen ottelu kiistattomasta raskaansarjan maailmanmestaruudesta voisi toteutua ensi vuoden puolella. Sitä ennen Furyn on toki selvitettävä Chisora.