Dartsin MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Lontoon Alexandra Palacessa. Yksi suurista suosikeista on tuttuun tapaan Michael van Gerwen.

Van Gerwen on selvittänyt jo tiensä vakuuttavasti kolmannelle kierrokselle. Hollantilaisen taskusta löytyy entuudestaan kolme maailmanmestaruutta.

Mies on ehtinyt voittaa jo 148 titteliä dartsin ammattilaiskiertueella. Van Gerwen on ehtinyt tehdä myös melkoisen tilin.

Palkintorahoja on kertynyt 15 vuodessa jo yli 10 miljoonaa puntaa eli 11,36 miljoonaa euroa. ”Se on paljon rahaa. Pitää kysyä vaimolta, minne se on kadonnut!” veisteli hän The Sun -lehdelle.

MM-kisoissa on jaossa kunnon palkintorahat, yhteensä 2,5 miljoonaa puntaa. Voittaja ansaitsee 500 000 puntaa eli 567 000 euroa. Kakkonenkin saa 200 000 puntaa eli 227 000 euroa.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki dartsin MM-kisojen ottelut suorana, ja kolmannesta kierroksesta alkaen darts-huumasta pääsee nauttimaan myös suomenkielisellä selostuksella, niin Elisa Viihde Viaplayssa kuin V sportin -kanavilla.