Tai Emery nousi syyskuussa otsikoihin ikimuistoisen tuuletuksensa ansiosta. BKFC:ssä otteleva Emery näytti voittonsa jälkeen yleisölle rintansa.

Hän kukisti Rung-Arun Khunchai Thaimassa järjestetyssä ottelussa ja otti siis ilon irti. BKFC:n korsisarjan mestarin Britain Hartin oli vaikea hyväksyä Emeryn toimintaa.

Hart sanoi MMA Fightingille, että Emeryn tuuletus ”oli tulkittavissa iskuna vasten kovaa töitä tekevien ottelijoiden kasvoja”. Emery kohtaa lauantaina Po Denmanin BKFC:n tapahtumassa Thaimaassa. Hän päätti vastata se alla MMA Fightingille Hartin sanoihin.

– Oli vain v**tu hiljaa. Katso muualle, jos et pidä siitä. Teen kovasti töitä. Harva tekee yhtä paljon töitä kuin minä. Tein 10 vuotta töitä sähkömiehenä.

– Älä ala väittää, että minä en tee kovasti töitä. Oma ansioluetteloni puhuu puolestani. Kova työni puhuu puolestaan. Ei minun pitäisi edes tarvita sanoa tätä ääneen.

– Olen oppinut tämän lajin parissa, että voi voittaa mestaruuden ja 10 sekuntia myöhemmin joku hyppää tuohon samaan junaan ja antaa mielipiteen ikään kuin sillä olisi jotain arvoa. Arvatkaa mitä? Sillä ei ole arvoa, koska se on mielipide ja kaikilla on oikeus niihin.

BKFC on organisaatio, jossa ottelijat nyrkkeilevät paljain käsin. Monet vapaaottelijat ja nyrkkeilijät ovat esiintyneet BKFC:n otteluissa.

Video tästä.

Best MMA Tweets

@BestMMATweets
BKFC fighter Tai Emery flashes the fans after first round stoppage. #BKFCThailand3