Ronnie O’Sullivan ylsi snookerin English Openin kolmannelle kierrokselle melkoisen ottelun jälkeen. Mies voitti Dechawat Poomjaengin lopulta erin 4–2. Kyseessä oli todella viihdyttävä kamppailu.

Thaimaasta kotoisin oleva Poomjaeng tunnetaan poikkeuksellisen viihdyttävänä pelaajana. Mies pelaa nopeasti ja viihdyttää yleisön – niin myös O’Sullivania. Seitsenkertainen maailmanmestari hämmästeli vastustajaansa ottelun jälkeen.

– Mahtavaa. Rakastan häntä vastaan pelaamista. Hän on fantastinen, niin hauskaa. Tämä kaveri on aivan sekaisin! sanoi O’Sullivan Eurosportille.

– Ajattelin itse olla sekaisin useammin. Yritin olla vielä Poomjaengia hullumpi, ja se onnistui!

– Hän on aivan eri planeetalta. Haluan samalle planeetalle. Sinne minäkin haluan! Elon Musk, vie minut Poomjaengin luokse!

Ottelun jälkeen puhutti myös yksi tilanne, jossa O’Sullivanilla oli kiva sauma maksimibreikkiin (147). Se jäi käyttämättä.

– Maksimit taitavat olla osaltani ohi… Voitan mieluummin erän ja pelaan oikean lyönnin, Jim. Pitää ottaa peli tosissaan, veisteli mies Jimmy Whitelle.

O’Sullivanin ja Poomjaengin ottelussa nähtiin useita tuuripussituksia. Niiden vastapainoksi tuli myös mahtavia lyöntejä.

Video tästä.

Eurosport

@eurosport
There must be magic in the air at the Brentwood Centre today ✨

Ronnie O'Sullivan probably didn't want that fluke... but the pot that followed was 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒚 𝒔𝒕𝒖𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈 👏