Tai Emery järjesti syksyllä melkoisen kohun, kun hän juhli voittoaan Rung-Arun Khunchaista paljastamalla rintansa thaimaalaisyleisölle. Nyt nainen on tehnyt paluun kehään – jälleen BKFC-organisaatiossa.

BKFC:ssä otellaan paljain käsin. Tällä kertaa oli Emeryn vuoro maistaa tappion karvasta kalkkia. Po Denman koulutti australialaista täydet viisi erää ja vei voiton.

Nyt ei siis nähty villiä tuuletusta. Sitä ei välttämättä olisi nähty, vaikka Emery olisi vienyt voiton.

Nainen kertoi nimittäin uuden ottelun alla saaneensa tylyn ukaasin. BKFC:n iso pomo Dave Feldman läksytti naista paljastelun jälkeen.

– On sanottava, että jouduin vaikeuksiin BKFC:n Dave Feldmanin kanssa. Tapahtuneella oli siis seurauksia. Jouduin vaikeuksiin. Kiitokset kaikille teille Kareneille (”Karen” on pilkkanimi tavallisesti keski-ikäisille naisille, joiden katsotaan puuttuvan pikkumaisesti asioihin, jotka eivät kuulu heille), jotka valititte asiasta, sanoi Emery MMA Fighting -sivustolle.

– Tämä tapahtuma on yli 18-vuotiaille, joten älkää katsoko, jos siltä tuntuu. He sanoivat, että saisin sakot, jos tekisin jonkinlaisen tempun. Se jäi päähäni. Tuntui, kun minut olisi jälleen kutsuttu rehtorin puhutteluun.

Video tästä.

Kingdom Ent Media Film

@ent_film
VICTORY FORMATION!!! @tai_emery was at the "TOP" of her game defeating Rung-Arun Khunchai
#taiemery #mmanews #mixmartialarts
#BareKnuckleFC #BKFCThailand3