Erilaiset tempaukset ja paidat liittyvät vahvasti yhdysvaltalaiseen katsomokulttuuriin. TCU:n ja Kansasin välisessä yliopistosarjan koripallo-ottelussa nähtiin melkoinen paita erään naiskatsojan päällä.

Kamerat kääntyivät nimittäin kohti katsomoa. Eräs Kansasin naispuolinen fani oli päättänyt laittaa t-paidan, jossa luki ”I love Dick”. Dick-sanan voi tulkita kahdella tavalla. Dick on etu- ja sukunimi, mutta kaksimielisempi näkee Dickin tarkoittavan miehen sukuelintä.

Fanien leuat loksahtivat sosiaalisessa mediassa, kun he näkivät kuvan paitaa päällään pitäneestä naisesta. Selitys kuitenkin löytyi.

Kansasin pelintekijä nimi on nimittäin Gradey Dick. Katsomossa fanittanut nainen luultavasti tiesi hyvin viestinsä kaksimielisen merkityksen

Kuva tästä.

J80 aka JPS aka the anti-“let’s go!” guy

@rsfpt
These Kansas fans enjoy Dick.