Reetta Hurske oli huimassa iskussa Düsseldorfin 60 metrin aitajuoksun finaalissa. Hän paineli toiseksi Suomen ennätyksellä 7,86. Kyseessä on myös maailmantilaston kolmanneksi paras aika tänä vuonna. Edellisen SE:n 7,88 Hurske juoksi alkuerissä.

– Kaksi tuollaista tasaista juoksua. Juuri sitä hallikaudelta haluan, että juoksut olisivat tasaisia, Hurske kommentoi SUL:n tiedotteella.

Puolan Pia Skrzyszowska voitti ennätyksellään 7,84. Yhdysvaltain Alysha Johnson kellotti 7,88 ja kaksi viimeisintä EM-kultaa voittanut hollantilainen Nadine Visser 7,93.

– Hyviä päänahkojahan nuo ovat, mutta kun esimerkiksi Nadinen tuntee, hän on arvokisoissa varmasti kova luu. Kun nyt on vasta tammikuun loppu, ei parane ylpistyä, Hurske muistutti.

– Ehkä juoksu on nyt vahvempaa ja tasaisempaa kuin aikaisemmin. Olen pystynyt juoksemaan treeneissä paljon aitaharjoituksia, Hurske avasi tilannettaan.

– Sekin auttaa, kun on voinut harjoitella useamman vuoden ehjänä ja pystynyt siten suunnittelemaan harjoittelua pidemmälle.