Suomen miesten seiväshypyn kärkijoukkoon kuuluva Mikko Paavola on kertonut ikävän uutisen. Mies loukkaantui hiljattain Nastolassa järjestetyssä kisassa. Nyt on selvinnyt, että hallikausi on ohi hänen osaltaan.

Paavola yritti hallikisassa 5,70 metrin ylitystä. Seiväs meni kuitenkin ohi kuopan, ja Paavola putosi korkealta hallin lattialle. Siinä tuli kova osuma vasempaan kantapäähän.

– Jalasta on otettu magneettikuvat ja sieltä todettiin kantapäävamma. Sen paranemisaika on vaikeasti arvioitavissa, ja kun hallikausi on niin lyhyt ja intensiivinen, katsoin parhaaksi, etten yritä enää kilpailla tänä talvena. Kuntoutan jalan rauhassa ja keskityn valmistautumaan kesän kilpailukauteen, Paavola sanoi SUL:n tiedotteella.

– Luonnollisesti vamma ja hallikauden jääminen väliin on minulle pettymys, mutta seiväshyppy on joskus tällaista. Katse kääntyy nyt kesän kisoihin.

Paavola edusti viime vuonna Suomea Eugenen MM-kisoissa. Hänen ennätyksensä on komea 571. Mies ehti Nastolassa tehdä hallituloksen 560.