Wilma Murto oli kolmas Pariisin kansainvälisten hallikisojen naisten seiväshypyssä tuloksella 464. Reetta Hurske taas oli naisten 60 metrin aitajuoksun finaalissa neljäs ajalla 7,96.

Hursken iltapuhde ei mennyt putkeen, sillä lähtötelineet pettivät alta ennen ensimmäistä lähtöä finaalissa. Hurske sai ne kuntoon toiseen starttiin, mutta se ei auttanut.

– En uskaltanut enää ponnistaa normaalisti. Olin ensimmäisellä aidalla varmaan sekunnin kymmenyksen jäljessä normaaliajasta, Hurske sanoi SUL:n tiedotteella.

– Se mikä oli positiivista, oli matkavauhti. Kun vauhtiin pääsee, juoksu kulkee hyvin.

Pariisin olosuhteet eivät ilmeisesti olleet aivan täydelliset. Hurske julkaisi finaalin alla Instagram Storiesissa kuvan urheilijoiden verryttelyyn tarkoitetusta ”kentästä”. Se oli varsin kapea ja lyhyt pätkä.

– Tähän verkkakentälle tulee kohta kolmiloikkaajia, sileän juoksijoita sekä nais- ja miesaiturit, hämmästeli Hurske.

Alkuerässä Hurske jäi aikaan 8,00. Pitkä kisaputki alkoi jo painaa.

– Vähän alkaa olla jo matkaväsymystä. Mieluummin tällaisia sattuu nyt, kuin arvokisoissa. Nyt on hyvä mennä kotiin vähän pesemään pyykkiä ja tekemään muutama harjoitus, Hurske sanoi SUL:lle.

Murto taas pudotti Pariisin seiväskilpailussa kaksi kertaa 471:stä. Sen jälkeen hän epäonnistui vielä korkeudesta 478. Murto muistutti, että tämän hallikauden tavoitteet ovat pidemmällä aikavälillä.

– Tämä on tällaista malttamattoman ihmisen kiduttamista, mutta mennään eteenpäin kisa kerrallaan. Koko ajan oikeat seipäät ja asetukset löytyvät helpommin, Murto sanoi SUL:n tiedotteella.