Venäjän hiihtotähti Veronika Stepanova on herättänyt viimeisen vuoden aikana pahennusta puheillaan, jotka ovat monelta osin näyttäneet tukevan Venäjän valtion propagandaa.

Stepanova on varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Mukaan mahtuu myös hieman erilaisia päivityksiä.

Viime joulukuussa nainen käänsi katseita, kun hän julkaisi Instagramissa kuvan muskeleistaan. Stepanova oli pukeutunut mekkoon, joka toi esiin hänen rajussa tikissä olevan ylävartalon.

Stepanova vertasi itseään kieli poskessa hurjista lihaksistaan tunnettuun Marit Björgeniin. Stepanova on nyt puhunut kuvasta Dagbladetille.

– Valmistauduin Venäjän urheilugaalaan, joka on venäläisille urheilijoille järjestettävä tapahtuma. Laitoin mekon päälleni ja pullistelin lihaksiani vitsillä. Kun poikaystäväni näki sen, sanoi hän: ”Hei, näytät aivan Marit Björgeniltä siinä kuuluisassa kuvassa.”

Stepanova piti vertailua imartelevana. Hän kertoi, ettei kuitenkaan pitänyt Björgeniä roolimallinaan. Stepanovan mukaan hänellä ei ole ollut yksittäistä roolimallia hiihdon parissa. Hän on toki halunnut oppia monilta hiihtäjiltä.

Dagbladet tiedusteli Stepanovalta, onko hän panostanut voimaharjoitteluun viimeisen vuoden aikana, kun Venäjä on ollut suljettu kansainvälisistä kisoista.

– Pahoittelut, en koskaan kommentoi tai paljasta yksityiskohtia harjoittelustani, ellei minulla ole hyvää syytä tehdä sitä, tyrmäsi Stepanova kysymyksen.

Kuva tästä.