Hiihdon MM-kisoista tuli Suomen naisten osalta melkoinen pannukakku. Pettymys oli luonnollisesti suuri, mutta asiaan osattiin suhtautua myös hyvällä huumorilla.

Se tulee selväksi Jasmi Joensuun Instagram Storiesissa tekemästä julkaisusta. Naiset ovat siinä lähdössä pois pelipaikalta.

Taustalta soi Jore Marjarannan kappale ”Haaveet kaatuu” – joka sopii hyvin tunnelmiin – kun Pärmäkoski laulaa mukana. Hänen edessään on hattu, johon saa laittaa rahaa.

Eteen käveleekin maajoukkuekaveri Anne Kyllönen, joka antaa muutaman roposen Pärmäkoskelle.

– Mut ei hätää, Krista Pärmäkoski alko takomaan rahaa, naureskeli Jasmi Joensuu päivityksen yhteydessä.

Suomen hiihtotähdet ovat kertoneet MM-kisojen aikana saamistaan tylyistä viesteistä. Pärmäkosken tekemästä Instagram-päivityksestä selviää, että suurin osa palautteesta on ollut kannustavaa.

– Teiltä on tullut ihan hirmuisesti kannustavia viestejä kisojen aikaan ja varsinkin nyt viikonloppuna! Kaikki on hyvin ja kiitos jokaisesta kannustuksesta!

Maanantaina Pärmäkoskella oli ikävää kerrottavaa Instagramin puolella. Nainen oli saanut koronatartunnan tuliaisena maailmalta.

– Korona. Tätä tuliaista en olis reissusta kotiin tuomisina toivonut. Viime päivien taistelu väsymystä vastaan ei tsemppaamalla kääntynyt. Kolme vuotta pystyin tätä tautia välttämään. Holmenkollenin viikonloppu jää nyt ainakin väliin ja kisoihin palaan vasta kun olo on täysin terve, viestitti Pärmäkoski.