Takavuosien huippuhiihtäjä Riikka Sirviö työskenteli Inarin SM-kisojen taustajoukoissa.

Sirviö ehti sen ohella kertoa hieman elämästään Iltalehden haastattelussa. Hän kertoi tulleensa kolme vuotta sitten leskeksi.

Sami-puoliso menehtyi ald-sairauteen. Kaksikko ehti saada kolme lasta ennen miehen menehtymistä.

Riikka Sirviö myönsi, että takana on raskaita aikoja. Nyt elämään on tullut valoa. Hän paljasti löytäneensä uuden kumppanin.

– Olin päättänyt tai ajatellut, että ei ikinä ketään ja olen varmaan yksin elämäni loppuun asti. Elämä yllättää. Tosi kiva, kun olen löytänyt kaverin, joka viihtyy kanssani ja jolla ei ole hiihtotaustaa. Juha on kiertänyt kanssani eri kisoissa hiihtotapavalvonnassa. Se on meidän yhteinen harrastus, kertoi Sirviö Iltalehdelle.

Sirviö oli kansainvälisen tason hiihtäjä omalla urallaan. Hänet muistetaan myös Suomen viestijoukkueista. Vuonna 1997 hän oli voittamassa MM-pronssia naisten viestissä Trondheimissa. Joukkueessa hiihtivät hänen lisäkseen Tuulikki Pyykkönen, Kati Pulkkinen ja Satu Salonen.

Tästä Iltalehden juttu.