Rytmisen voimistelun 13-kertainen maailmanmestari Jana Kudrjavtseva päätti oman urheilu-uransa jo 19-vuotiaana murtuneen jalan vuoksi.

Kudrjavtseva vei ensimmäisen MM-tittelinsä vain 15 vuoden iässä. Kukaan ei ole pystynyt samaan temppuun rytmisessä voimistelussa.

Nyt 25-vuotias Kudrjavtseva oli hiljattain entisen taitouimarin Alla Shishkinan haastattelussa. Siinä käytiin läpi heti varsin henkilökohtaisia asioita.

Kudrjavtseva myönsi nimittäin hankkineensa rintoihinsa täytettä jo nopeasti uransa päätyttyä. Hän väitti ensin tehneensä se jo 18-vuotiaana, mutta myönsi sitten huijanneensa.

– Ei, nyt valehtelin. Rinnat hoidin 19-vuotiaana. Heti kun urani oli ohi, menin hoitamaan ne. Nyt ymmärrän, ettei se ollut tarpeellista. Silloin minulla oli kuitenkin jonkinlainen kompleksi, josta halusin eroon.

Kudrjavtseva myönsi, että leikkaus oli iso järkytys hänen äidilleen. Hän kertoi asiasta vasta sen tapahduttua. Äiti putosi polvilleen.

– Hyvä luoja, miksi? vuodatti hän tyttärelleen.

Kudrjavtseva ei toki kauneusleikkauksia vastusta nykyään. Hän myönsi, että huuliin laitettiin täytettä pari vuotta sitten.

Kuvat tästä.