Suomi kohtaa torstaina Kanadan jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä. Leijonien otteet eivät ole toistaiseksi täysin vakuuttaneet kiekkokansaa. Yksi mies on kuitenkin ollut erittäin vaikuttunut, Tanskan päävalmentaja Heinz Ehlers.

Leijonat murskasi tiistaina juutit tylysti 7–1. MM-kisojen jälkeen Tanskan jättänyt Ehlers ylisti Leijonia Iltalehdelle.

– Kohtasin tänään joukkueen, joka oli parempi kuin yksikään joukkue jonka olen koskaan kohdannut, Ehlers latasi Iltalehdelle.

– Isoin pelkoni peliin mennessä oli, että häviämme 9–0, 10–0 tai 11–0. Suomella on uskomattoman taitavia yksilöitä ja se on todella hyvin valmennettu. 1–7 on iso tappio, mutta se on meille ihan ok. Tässä olisi voinut käydä paljon pahemmin, jatkoi kokenut luotsi.

Suomi joutui yllättävän tiukille monissa alkulohkon otteluissa. Toinen murskavoitto oli, kun Leijonat löi taululle numerot 7–1 Unkaria vastaan.

Iltalehden juttu tästä.