Pikaluistelija Alexandra Ianculescu teki viime vuonna kovan peliliikkeen. Nainen päätti siirtyä OnlyFans-palveluun, josta fanit voivat nähdä hänestä rohkeaa kuvamateriaalia.

Ianculescu perusteli ratkaisuaan Instagramissa. Hän kertoi tekevänsä sen tukeakseen urheilu-uraansa.

– Viime kesänä päätin avata sen tilin, koska sain älyttömän paljon tykkäyksiä bikinikuvilleni. Ihmiset suosittelivat niiden myymistä tuolla alustalla. Ajattelin, että se oli iso vitsi, enkä halunnut olevan henkilö, joka myy bikinikuvia. Olin kuitenkin tehnyt niin paljon töitä pärjätäkseni urheilijana, hankkinut koulutuksen ja puhun useita kieliä. Pidän itseni luomasta ja kunnioittamasta imagosta, avautui nainen tuolloin.

Ianculescu paljasti seuraavissa virkkeissä, että hän teki heti ensimmäisenä kuukautena hurjan tilin kuvillaan. Se käänsi nopeasti naisen pään. Romaniaa edustava urheilija kertoi, että tuo raha muutti kaiken ja helpotti urheilemista.

Ianculescu markkinoi omaa OF-tiliään Instagramin välityksellä. Hän julkaisee siellä kiusoittelevia kuvia saadakseen kansaa ostamaan maksullisia otoksia.

Olympialaisissa myös nähty Ianculescu esiintyi esimerkiksi hiljattain rantakuvassa yläosattomissa vain hiukset rintojensa peittona.

– Ihan älytön kaunotar, hehkutti eräs fani.

Kuvat tästä ja tästä.