Verneri Suhosen kausi oli jälleen varsin vaikea. Terveysmurheet ovat vaivanneet 26-vuotiasta hiihtäjää, eikä mies päässyt niistä eroon myöskään tällä kaudella.

Suhonen on nyt tehnyt kerrannut kauttaan. Hän teki Instagram-päivityksen aiheesta.

– Kausi 2022-2023 on nyt paketissa. Olihan siinä vuoristorataa kerrakseen. Harjoituskaudella useaan otteeseen oli tunne että ollaan aikataulussa kohti talvea. Ekat kilpailut menivät hieman penkin alle mutta Davosissa joulukuussa hiihdettiin uran kuitenkin parhaimipia tuloksia maailmancupissa. Sen jälkeen yli kuukauden tauko kilpailuista ja samaa virettä ei saatu enää löydettyä. Loppukaudella tasaisia vetoja muttei tosiaan lähelläkään sitä mikä tavoite oli. Oli mulla kuitenkin kiva talvi!! viestitti Suhonen.

Suhonen myönsi, että hän laittoi keväällä päähän myös mietintämyssyn. Pohdinnassa oli isot kysymykset omasta urheilu-urasta. Hän teki lopulta ratkaisunsa.

– Urheilu ottaa ja antaa. Tänä vuonna en saavuttanut sitä mitä halusin. Oon antanut itsestäni urheilulle lähes kaiken yli 10 vuoden ajan. Sille asialle mitä rakastan niin yli puolet mun elämästä. Nyt tänä keväänä pitikin punnita aika pitkään mitä teen mun tulevaisuuden kanssa. Kun ei saavuta sitä mitä haluaa niin tulee olo et tää kaikki on turhaa, avautui Suhonen.

– Mut missä asiassa lopulta onkaan enemmän järkeä kun et teet sitä mitä sä rakastat. Huippu-urheilu luo ihmisille yhteenkuuluvuuden tunnetta, inspiroi ihmisiä liikkumaan ja nostattaa meiän kansalaisidentiteettiä. Nykypäivänä aika tärkeitä arvoja ja jos mä pystyn myöskin olla luomassa näitä tunteita niin se on just se mitä haluunkin tehä. Mä en oo 26-vuotiaana vielä maailmanmestari, niinkuin mä ehkä pienenä ajattelin, mutta en mä myöskään oo vielä valmis lähtemään. Mun voittamisenhalu elää ja hengittää, jatkoi Suhonen.

Suhosen kumppani Viivi Lehikoinen, joka on 400 metrin aitojen SE-nainen, huomioi myös julkaisun. Hän kommentoi sitä sydäntä esittävillä emojeilla.

– Rakastan sinua, hempeili Suhonen vastaukseksi.

Päivitys tästä.