Kolminkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen tekee uuden aluevaltauksen. Mähöne Brothers kertoo, että hiihtotähti on aloittanut yhteistyön yrityksen kanssa.

Niskanen alkaa suunnitella yritykselle alushousuja.

– Olemme sopineet monivuotisesta yhteistyöstä hiihtourheilun supertähti Iivo Niskasen kanssa, joka kattaa myös 2026 Val di Fiemmen olympialaiset. Niskasen ensimmäinen Mähöne-kalsarimalli julkaistaan syksyllä 2023, kerrotaan Mähösen tiedotteella.

Niskanen esitteli tuotteita tuoreella videolla. Tiedotteen mukaan ne ovat miehelle tuttuja jo entuudestaan.

– Meille Mähösissä tilanne on ainutlaatuinen. Iivo on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä urheilijoista, joten olemme erittäin iloisia yhteistyömahdollisuudesta Iivon kanssa. Hiihdossa kiteytyy hienosti suomalainen sielunmaisema, jota Mähöne pyrkii myös kuvaamaan. Iivo tuntee Mähöset tuotteena jo pidemmältä ajalta. Tämän lisäksi hänen huumorintajunsa ja kiinnostuksensa materiaaleihin ovat tehneet yhteistyöstä luontevaa.

Niskasen Instagram-mainos herätti paljon reaktioita.

– Hyvin sä oot osannu arsenaalin piilottaa, heitti Perttu Hyvärinen.

– Meikällä samat kalsset, kertoi ampumahiihtäjä Olli Hiidensalo.

Video tästä.