Robert Heleniuksen viime vuonna tyrmännyt Deontay Wilder seurasi myös mielenkiinnolla Heleniuksen ja Anthony Joshuan välistä nyrkkeilyn raskaansarjan kohtaamista.

Wilderilla on oma lehmä ojassa. Hänen ja Joshuan välistä ottelua on juonittu jo pitkään. Kaksikon ennakoidaan ottavan vihdoin yhteen ensi tammikuussa Saudi-Arabiassa.

Jenkkitähden valmentaja Malik Scott kertoi suojattinsa reaktioista Heleniuksen tyrmäystappioon October Redin haastattelussa.

– Hän (Wilder) oli vain: ”Tarvitsimme tuota.”

Scott kertoi, että hän kävi ottelua läpi Wilderin kanssa. Molemmat olivat varsin samoilla linjoilla.

– Sanoimme molemmat samoin, koska aluksi näytti siltä, että ottelu saattaisi kestää täyden ajan, joten kun tyrmäys tuli, soitin hänelle FaceTimessa, ja hän sanoi: ”Onneksi hän sai tuon (tyrmäysvoiton). Meidän kannalta tarvitsimme tuon lopetuksen.”

– Olimme molemmat tyytyväisiä. Ottelusta (Wilder vastaan Joshua) tulee isompi tyrmäyksen vuoksi, joten kunnioitusta AJ:lle siitä, että hän sai homman hoidettua.

Heleniuksen hyvin tunteva Scott jakoi toki myös ansaittua kiitosta suomalaistähdelle.

– Mutta ennen kaikkea kunnioitusta Robert Heleniukselle. Vaatii paljon rohkeutta mennä kehään tuollaisten todellisten tappajien kanssa, etenkin lyhyellä varoitusajalla. Hän kohtasi juuri Deontayn viime lokakuussa, ja nyt hän tuli takaisin kohtaamalla Anthony Joshuan.