Entinen huippunyrkkeilijä Carl Froch on nykyään arvostettu asiantuntijana. Hänellä on myös suosittu podcast Froch On Fighting, jossa käsitellään lajin saloja.

Froch on nyt ottanut siinä kantaa Robert Heleniuksen ja Anthony Joshuan väliseen otteluun. Joshua tyrmäsi suomalaistähden seitsemännessä erässä reilu viikko sitten Lontoossa.

Froch ei antanut Heleniuksen tai Joshuan kannalta mairittelevaa arviota. Joshua sai Frochin lausumaan karua tekstiä.

– Esitys oli hirveä, surkea. Hän oli epäröivä eikä uskaltanut lyödä kunnolla… Ei hän ole tekemässä nousua samalle tasolle tai oppimassa uutta. Hän on 33-vuotias, ja häneltä pitää nähdä hyviä esityksiä… Deontay Wilder katsoi tuota esitystä huuliaan nuollen, sanaili Froch.

Heleniuksen ja Joshuan ottelun asiantuntijana DAZN:n lähetyksessä oli Tony Bellew. Froch ei pitänyt kuulemastaan.

– Tony Bellew on hyvä ystäväni. Tony Bellew’lla on ongelma, kun hän kommentoi näitä otteluita. Hän on niin lojaali eikä halua antaa kritiikkiä. Tony Bellew’n on vaikea kritisoida Derek Chisoraa, kun hän ottelee. Hänen on vaikea kritisoida mitenkään Anthony Joshuaa. Ehkä hänen ei pitäisi olla asiantuntijana ystäviensä otteluissa. Fanit haluavat rehellisen mielipiteen.