Vapaaottelija Makwan Amirkhani on ollut viime päivinä aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

UFC:stä lähtöpassit saanutta Amirkhania on ottanut kupoliin entisen vastustajansa Chris Fishgoldin sanat. Amirkhani voitti miehen upeasti anakondakuristuksella vuonna 2019 Tukholmassa järjestetyssä UFC-illassa.

Fishgoldin nyt esittämän näkemyksen mukaan hän dominoi ottelua. Mies väitti hakeneensa näyttävää lopetusta ottelulle bonus mielessään. Tuo sitten kostautui.

Amirkhanilla oli täysin erilainen käsitys asiasta. Hän julkaisi nyt Instagramissa kuvan, joka ei jätä mitään epäselväksi. Fishgold on siinä suomalaisen brutaalissa kuristusotteessa.

– Muistan vain tämän. Lakkaa sanomasta, että melkein voitit, Fishi. Giljotiiniotteesi ei ollut lähelläkään. Et onnistunut tekemään paskaakaan hyökkäyksilläsi. Minä olin se, joka sai bonuksen. Pystyit vain luovuttamaan, linjasi Amirkhani.

Amirkhani tavoittelee uutta nousua tshekkiläisen Oktagon-promootion riveissä. Amirkhani kertoi hiljattain Iltalehdelle, että hänelle ei ole löydetty vastustajaa.

– Marraskuussa olisi Oktagonin ilta Manchesterissa. Ongelmana on vain saada vastustaja.

– Sekä organisaation omistaja että matchmaker sanovat samaa: ei ole helppoa löytää vastustajaa. Kovassa nousussa olevat ottelijat eivät halua ottaa riskiä, eikä organisaatio voi antaa vastustajaksi mitään liian helppoa, Amirkhani kertoi Iltalehdelle.

Kuva tästä.