Youtube-tähti Jake Paul on tehnyt viime vuosina uraa nyrkkeilyn parissa. Vastustajat eivät ole olleet lajin eliittiä, mutta Paul on onnistunut yllättämään monet kyvyillään.

Nyt on varmistunut, että Paul on tekemässä uuden peliliikkeen. Hänet nähdään jatkossa vapaaottelukehässä.

Paul kertoi sopimuksestaan PFL:n kanssa jo alkuvuodesta. Monet epäilivät kuitenkin, hyppääkö hän koskaan oikeasti häkkiin.

Jake Paulin taustalla vaikuttava Most Valuable Promotions on nyt vahvistanut kovan luokan uutisen. Jake Paul on siirtymässä ryminällä vapaaotteluun.

– Jake Paul ei nyrkkeile enää Nate Diazia vastaan. Nate Diaz ja Jake Paul ovat saaneet PFL:tä tarjouksen kohdata uusintaottelussa vapaaottelun puolella. Jake Paul on hyväksynyt tarjouksen.

Vielä riittää jossiteltavaa, sillä ei ole tietoa, onko Diaz valmis otteluun. Diaz on vapaa agentti. UFC:ssä pitkään vaikuttanut Diaz voi saada muitakin mahdollisuuksia. On huhuiltu esimerkiksi kolmannesta UFC-ottelusta Conor McGregoria vastaan.

Jake Paul voitti Diazin nyrkkeilykehässä kaikin tuomariäänin. Harva uskoi, että hänestä on haastamaan Diazia vapaaottelussa. Diaz on tunnettu brasilialaisen jujutsun taitajana. Monet fanit uskovat, että hän pistää Paulin unten maille.

– Luvassa laillistettu murha. Ei voi muuta sanoa, päivitteli yksi.

– Jake Paul teki ensimmäisen ison virheensä, kirjoitti toinen.

Most Valuable Promotions

@MostVpromotions
For the record: Jake Paul will not be boxing Nate Diaz again.

Nate Diaz and Jake Paul have received an offer from @PFLMMA to rematch in MMA in the SmartCage. Jake Paul has accepted the offer.