Anthony Joshua tyrmäsi Robert Heleniuksen elokuussa Lontoossa järjestetyssä raskaansarjan nyrkkeilyottelussa. Tapahtumaa oli seuraamassa myös UFC:n Conor McGregor.

Supertähti on ilakoinut aiemmin mediassa, kuinka hienoa oli seurata huippuottelua lähietäisyydeltä. Mies on edelleen innoissaan tuosta kamppailusta.

McGregor on nimittäin palannut asiaan Instagramissa. Irlantilainen julkaisi videon, jossa hän opetti pojalleen tapaa, jolla Joshua tyrmäsi Heleniuksen.

– Treenaamme Anthony Joshuan viimeisintä tyrmäystä poikani Conor McGregor Juniorin kanssa. Jabia (etukäden suora) päähän, jabia vartaloon ja takakädellä lopetus päähän, fiilisteli vapaaottelija.

– Nyrkkeilymaailmassa on viime aikoina nähty paljon iskuja vartaloon, jota seuraa takakäden lyönti päähän varsin hyvällä menestyksellä. päähän. Etenkin samankätistä vastustajaa vastaan onnistumisprosentti on korkea.

– Yksinkertaista. Perusasioita. Vartalon liikkeet. Työstämme sitä molemmista lyöntiasennoista saadaksemme sen osumaan kaiken tyylin vastustajiin. Laajenna työkalupakkiasi. Ei kiirettä. Nauti matkasta ja nyrkkeile, ohjeisti McGregor.

Video tästä.