Nyrkkeilytähti Deontay Wilder palaa joulun alla kehään, kun hän kohtaa Joseph Parkerin Saudi-Arabiassa järjestettävässä tapahtumassa. Samassa illassa ottelevat Anthony Joshua ja Otto Wallin.

Wilder on viimeksi nähty kehässä viime vuoden lokakuussa. Rautanyrkki tyrmäsi tuolloin Robert Heleniuksen brutaalisti ensimmäisessä erässä.

Saudi-Arabiassa leivotaan jo seuraavaa megaottelua. ESPN:n Mike Coppinger väitti aiemmin tällä viikolla, että Joshuan ja Wilderin välisestä ottelusta on jo päästy sopuun. ”Copp” kertoi, että tuo kohtaaminen nähtäisiin ensi vuoden maaliskuussa.

Coppingerin kanssa usein tukkanuottasilla oleva toinen nyrkkeilytoimittaja Dan Rafael oli eri linjoilla. Hänen tietojensa mukaan sopimusta ei ole vielä tehty.

Wilder on herättänyt huomiota ottelun alla kommenteillaan. Melkoinen yllätys tuli, kun Wilderilta kysyttiin, kuka on kovalyöntisin mies, jonka hän on kohdannut.

Tyson Fury ja Wilder ovat kohdanneet kolme kertaa. Fury löi Wilderin lattiaan kahdesti noissa taistoissa.

Wilder, jota monet pitävät raskaansarjan kovalyöntisimpänä miehenä, ei kuitenkaan ottanut The Sun -lehden mukaan esiin Furyn nimeä.

– Sanoisin, että se ranskalainen, aloitti Wilder.

– Kovin kohtaamani lyönti on verot. Se kun he laittavat minut maksamaan veroni… Se se oli. Johann Duhaupas, muisteli Wilder.

Wilder voitti Duhaupasin teknisellä tyrmäyksellä vuonna 2015. Duhaupas on suomalaisille tuttu nimi. Ranskalainen on tyrmännyt Janne Katajiston, Jarno Rosbergin ja Robert Heleniuksen. Hän tarjosi Heleniukselle uran ensimmäisen ammattilaistappion vuonna 2016.

Duhaupas on ollut melkoinen nyrkkeilykiertolainen. Hän on otellut esimerkiksi Vaasan ja Porin kaltaisissa kohteissa.