Iivo Niskanen ei ole mukana Tour de Skillä. Mies toki puhuttaa kilpakumppaneita silti.

Niskasen nimi nostettiin esille Norjassa, kun Perttu Hyvärinen tykitti 10 kilometrin perinteisen kisan voittoon uudenvuodenaattona. Norjalaiset Erik Valnes (kisan kakkonen) ja Pål Golberg (20:s) kehuivat kilpaa Suomen joukkueen suksia.

– Tajusin lopulta, että pitää unohtaa voitto. Hävisin paljon ensimmäisellä kierroksella. Mikään ei viitannut siihen, että olisin pystynyt ottamaan eron kiinni. Suomalaisilla oli luultavasti mielettömän sukset, ällisteli Valnes NRK:lle.

Golberg heitti omaa herjaa Hyvärisen voitosta. Samalla lähti tylyä kuittia Iivo Niskaselle.

– Perttu on luultavasti lainannut Niskaselta sukset. Iivo luultavasti istuu kotona ja katuu, ettei lähtenyt mukaan. Mutta me (Norja) saimme kaksi miestä palkintopallille, joten olemme tyytyväisiä, veisteli Golberg NRK:lle.