Snookerlegenda Ronnie O’Sullivanin isä Ronnie O’Sullivan Senior ei säästele sanojaan, kun hän puhuu poikansa kohtelusta.

Mies antoi hiljattain palaa, kun O’Sullivan joutui pelaamaan nopeasti World Grand Prix’n finaalin jälkeen maaliskuussa Kiinassa pelattavan World Openin karsinnassa.

O’Sullivan hoiti lopulta ruutunsa ja peittosi Alfie Burdenin erin 4–3. O’Sullivanin isä esitti rajua vihjailua sosiaalisessa mediassa. Syytösten kohteena oli etenkin snookerpamppu Barry Hearn, jolla snookerässän isä on kehittänyt useita luovia lempinimiä.

– Baz earner (earner = tiliä tekevä) olisi riemastunut täysin, jos Ronnie olisi hävinnyt.

– Alfie Burden on hyvä ammattilainen. Ei olisi ollut yllätys, jos Ronnie olisi hävinnyt. Hän tarvitsee lepoa valmistautuakseen seuraavaan turnaukseen, laukoi isä.

– Jos Ronnie olisi hävinnyt Alfie Burdenille, mikä oli varsin mahdollista, niin Ronnie ei olisi päässyt Kiinaan. Siksi hänen piti mennä Barnsleyyn (karsintaan), koska iso paha Bazzer (Hearn) imee hänet kuivaksi. Baz earner on tyranni. Kukaan ei uskalla sanoa mitään, koska pelkää saavansa sakot, väitti mies.

Ronnie O’Sullivan ilmoitti Saksan Mastersin alla vetäytyvänsä turnauksesta.

LUE MYÖS