Sami Välimäki teki viikonloppuna suomalaista golfhistoriaa. Mies sijoittui kakkoseksi Meksikossa pelatussa PGA Tourin kilpailussa.

Välimäki pelasi vahvan päätöskierroksen. Hän hävisi lopulta kahdella lyönnillä kisan voittaneelle Jake Knappille.

Ensimmäisenä suomalaisena PGA Tourilla pelaavan Välimäen palkintopotti oli noin 815 000 euroa. Suoritus teki suuren vaikutuksen.

Ylistäjien joukkoon liittyi myös Harry ”Hjallis” Harkimo. Hän hehkutti Välimäkeä X-palvelussa.

– Sami Välimäen sijoitus kakkoseksi PGA tourilla on käsittämätön sen kertoo jo palkintoraha melkein 900.000 kertoo jo paljon. Koska suomalaisurheilija on viimeksi yltänyt tähän, ällisteli Harkimo.

Viesti tästä.

Hjallis Harkimo

@hjallisharkimo
Sami Välimäen sijoitus kakkoseksi PGA tuurilla on käsittämätön sen kertoo jo palkintoraha melkein 900.000 kertoo jo paljon.Koska suomalaisurheilija on viimeksi yltänyt tähän.