Nooralotta Neziri kilpaili perjantaina Berliinissä järjestetyissä hallikisoissa. Hän taisteli alkuerissä 60 metrin aidoissa ajan 8,06 ja finaalissa 8,05.

Tuo kellotus riitti toiseen sijaan finaalissa. Neziri teki kahdesti kauden parhaan tuloksensa. Suomalaisista paremmin on tällä kaudella aitonut vain Reetta Hurske, joka tykitti perjantaina Madridissa 7,99.

– Alkuerä oli juoksuna tasapainoisempi kuin finaali. Minulla on pidempään ollut sitä, että takareiden jänteet hieman kipeytyvät ja se teki finaalin alusta ehkä vähän varovaisen. Voitto jäi siitä alusta kiinni, Neziri arvioi SUL:n tiedotteella.

Takana ollut flunssajakso vaikutti Nezirin tekemiseen vielä viime viikolla SM-hallikisoissa. Nyt tuo oli onneksi muisto vain.

– Nyt tuntui vihdoin normaalilta. Viikon flunssan jälkeen kesti kaksi viikkoa palata normaaliin ja nyt juoksussa oli ihan eri meno kuin kahdessa edellisessä kilpailussa.

– Mietin jo, että perunko tämän kilpailun, mutta nyt huomasin jo verryttelyssä, että oli ihan eri terävyys, avasi porilainen.

Elmo Lakka oli Berliinissä miesten 60 metrin aitakisan neljäs ajalla 7,67.

LUE MYÖS