Jasmi Joensuu oli yksi pettyneistä suomalaishiihtäjistä Norjan Drammenin maailmancupin päivän jälkeen. Joensuu jäi ensimmäiseen erävaiheeseen perinteisen sprintissä.

Joensuu lähti rohkealla taktiikalla omaan eräänsä. Paukut loppuivat kuitenkin täysin loppuvedossa.

Lahden vapaan sprintissä finaaliin yltänyt Joensuu ei peitellyt pettymystään. Hän ruoski itseään verbaalisesti.

– Oli kyllä tänään heikko suoritus. Karsinta oli perus ok-hiihtoa, mutta erässä tuntui hiihto itse asiassa ihan hyvältä. Ei siinä mitään, ei vain riittänyt siinä lopussa. Se on tosi kova, kun tullaan sitä tasuria ylämäkeen. Siinä vain hyytyi se vauhti. Varmasti kalustossakin olisi ollut parannettavaa, mutta missään nimessä se ei ollut se tekijä, joka tänään ratkaisi, mutta perjantaina on uusi yrkkä (yritys), linjasi Joensuu Hiihtoliiton tiedotteella.

Joensuu kertasi vaikeaa päiväänsä myös Instagramissa. Sävy oli samanlainen.

– Epäonnistuminen on menestys, jos opimme siitä. Ei tullut Drammenista tänäkään vuonna lempparia. Harmittaa tosi paljon epäonnistua, tilitti Joensuu.

Lauri Vuorinen jäi puolestaan miesten kisan ensimmäiseen erävaiheeseen. Myös hän nosti esiin pienet kalusto-ongelmat.

– Karsinta ihan ok. Erä aika huono. Ei siinä varmaan kalustopuolellakaan varmaan ihan onnistumista tullut. Oli kyllä vaikea erä. Ei oltu missään vaiheessa oikein missään vaiheessa siinä lopussa sellaisilla sijoilla, että olisi voinut taistella voitosta. Huonostihan se meni, arvioi mies tiedotteella.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS