Pika-aituri Lotta Harala ja Maria Huntington ovat avanneet omaa elämäänsä Podimon Timeout-podcastissa. Uusimmassa jaksossa luvataan kertoa omista ”rumista puolista”

– Ne, jotka näkee vain meidän puolisot. Kerrotaan millaisia riitelijöitä ollaan nyt. Miten tähän on tultu ja millaisia ollaan oltu aiemmin ja mitä kehitettävää meillä ehkä olisi, avasi Harala Instagramissa.

Haralan julkaisemalla Instagram-videolla nainen kertoo ensimmäisestä poikaystävästään. Tuo suhde oli kaukana ihanteellisesta.

– Aloin seurustelemaan 14-vuotiaana ekan poikaystäväni kanssa. Olen ollut tosi nuori ja tosi kokematon silloin. Ei minulla ollut mitään kokemusta poikien kanssa aiemmin ja olin sellainen naiivi, sinisilmäinen tyttönen, joka meni siihen suhteeseen aivan ihastuneena. Se kesti tosi pitkään se suhde semmoisena vähän on-offina ja itse asiassa, ja silloinen poikaystävä yritti tyyliin mun kaikkia kavereita, ja petti kavereideni kanssa.

– Aivan älytöntä, päivitteli Huntington.

– Minussa alkoi nousta sitä ristiriitaista kiintymyssuhdemallin käytöstä tosi paljon. Minusta tuli just mustasukkainen, epävarma itsestäni, myönsi Harala.

Video tästä.

LUE MYÖS