Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori on kaikesta päätellen suuri Urheilugaalan ystävä.

Valavuori oli vuonna 2013 pokkaamassa Vuoden urheilumarkkinointiteosta saatua palkintoa, kun legendaarinen Nilan Bisons otti ensimmäisellä kaudellaan SM-kultaa Korisliigassa.

Valavuori seurasi silmä kovana myös aiemmin tänä vuonna, kun Lauri Markkanen palkittiin Vuoden urheilijana. Mies itse oli täysin samaa mieltä valitsijoiden kanssa.

Urheiluguru on päättänyt tehdä oman valintansa tämän vuoden parhaan urheilijan suhteen jo huhtikuussa – toki maltillisin varauksin. Valavuori teki X:ssä selväksi, että yksi on ylitse muiden.

– Vuoden Urheilija -kilpailu 2024 näyttäisi ratkenneen jo huhtikuussa. Bayer Leverkusen on 99% varmuudella Bundesliigan mestari ja Lukas Hradecky paras maalivahti. Hradeckyn tässä kisassa voi haastaa ainoastaan golfin Major-voitolla tai tenniksen Grand Slam -voitolla. Ja ei, Pariisin olympialaisissa niissä lajeissa, joissa suomalaisilla on ohut sauma menestyä, ei edes kulta riitä voittamaan Hradeckyn suoritusta, paalutti Valavuori.

Leverkusen johtaa Bundesliigaa 16 pisteellä, kun pelaamatta on enää kuusi ottelua.

Twiitti tästä.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Vuoden Urheilija -kilpailu 2024 näyttäisi ratkenneen jo huhtikuussa. Bayer Leverkusen on 99% varmuudella Bundesliigan Mestari ja Lukas Hradecky paras maalivahti. Hradeckyn tässä kisassa voi haastaa ainoastaan golfin Major-voitolla tai tenniksen Grand Slam -voitolla. Ja ei,…

LUE MYÖS