Maailman vahvin mies -kilpailun kertaalleen voittanut Hafthor Björnsson on ehtinyt olla monessa mukana.

Islantilaisjätti on tuttu esimerkiksi Game of Thrones -sarjasta. Sen lisäksi Björnsson ehti tehdä muutama vuosi sitten kokeilun nyrkkeilyn puolella.

Björnsson otti tuon valmistautumisen varsin tosissaan. Hän paransi kestävyyskuntoaan merkittävästi.

Mies on nyt päättänyt julkaista materiaalia tuon valmistelun aikaisesta sparrisessiosta. Hän ei ole aikaisemmin jakanut videokuvaa. Nyt se näki päivänvalon Instagramissa.

– En ole koskaan julkaissut sparrisessioita, jotka edelsivät otteluani. Sparrasin usein muutaman kaverin kanssa samalla kerralla. Jokaisen kanssa kuusi, kahdeksan tai kymmenen erää. Nyrkkeilyotteluni oli kuusi erää, joten kuntoni oli mainio otteluiltana.

Björnsson kommentoi videolla nähtävää sessiota. Hän tarjosi siinä sellaisen iskun, että vastustaja, joka on ilmeisesti brittiläinen raskaansarjan amatööriottelija, joutui puhaltelemaan. Björnsson myönsi, että kosto motivoi hieman.

– Päivä ennen tätä sessiota mies, jota vastaan tässä sparrasin, löi minua todella lujaa leukaan. Hän oli sinä päivänä kolmas sparrivastustajani, joten olin hieman väsynyt ja reaktioaikani oli luultavasti hieman hitaampi.

– Sen session jälkeen kysyin valmentajaltani, jos voisin aloittaa seuraavan päivän sparrit saman kaverin kanssa, koska halusin koston sen vuoksi, mitä hän teki minulle edellisenä päivänä.

”Kosto” tulikin. Björnsson upotti muutaman hurjan vasemman käden pommin ja sai sparrivastustajan pyytämään taukoa. Jotkut julkaisua kommentoineet ”koodin” asiantuntijat tulivat toki huomauttamaan Björnssonille, kostomieliala ei kuulu osaksi sparrausta.

Video tästä.

LUE MYÖS