Suomalainen media innostui aiemmin tällä viikolla fitnessurheilija Satu Takamaan takaa otetusta kuvasta. Otoksen oli napsinut Takamaan valmentajamies Tomi.

Julkaisu on kääntänyt katseita myös muualla. Norjalaislehti Dagbladet kirjoitti twiitistä ja sen aiheuttamista reaktioista.

EM-kisoihin valmistautuva Takamaa voitti viime viikolla Fitness Classic Vantaan.

– Vaimoni (ja valmennettavani) Satu Takamaa voitti juuri Wellness fitnessissä kultaa Fitness Classicissa. Neljän viikon päästä sitten EM-kisat Santa Susannassa. Viime vuonna tuli MM-kisoista pronssia, joten tavoitteet on korkealla, kirjoitti Tomi Takamaa kuvan yhteyteen X:ssä.

Kommenttiosioon sateli paljon kommentteja. Tomi Takamaa perusteli Iltalehdelle ottamaansa kuvaa.

– Se oli dramaattisin ja hurjin kuva. Ja tosi uniikki, koska kuvakulma on harvinainen. Eihän yleensä takahuoneesta saa tuollaisia kuvia, Tomi Takamaa selvitti Iltalehdelle.

Dagbladetin norjalaistoimittaja vinoili Tomi Takamaalle hänen Iltalehdelle antamastaan kommentista. ”Amatöörikuvaaja ei ollut syönyt päivittäistä annostaan nöyryyttä” kuittaili lehti Takamaalle.

Kuva tästä.

Tomi Takamaa 🇫🇮

@tomitakamaa
Vaimoni (ja valmennettavani) Satu Takamaa voitti juuri Wellness fitnessissä kultaa Fitness Classicissa. Neljän viikon päästä sitten EM-kisat Santa Susannassa. Viime vuonna tuli MM-kisoista pronssia, joten tavoitteet on korkealla. 🥳

LUE MYÖS