Jatkoaika nosti maanantaina Tapparan osalta kissan pöydälle tavalla, joka ei miellyttänyt Aleksi Valavuorta. Kolumnissa, joka oli otsikoitu ”Tapparan pröystäilevä lentomatkustaminen osoittaa, kuinka merkityksettömiä sen arvot ja lupaukset ovat” kritisoitiin kirvesrintojen päätöstä lentää joukkueen vieraspeliin Kuopioon.

Kolumnin kirjoittaja Oskari Jokinen hämmästeli, miten Tappara voi lentää 300 kilometrin vierasmatkan.

– Liigan ja seurojen on turha julistaa itseään vastuullisiksi, jos lyhyet ottelumatkat matkustetaan lentäen ja rivien välistä paistaa viherpesu, kirjoitti Jokinen.

– Tyhjät lupaukset ovat vain pystypäinen keskisormi kaikkia niitä kohtaan, jotka oikeasti pyrkivät kantamaan kortensa kekoon. Tyyliä ei voi ostaa, kuten reilusti yli kolmen miljoonan euron arvoista joukkuetta, päättyi tylytys.

Kaiken nähnyt urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori ei tekstistä pitänyt. Korismies ei ilmastoahdistusta kokenut, kun hän antoi palaa X:ssä.

– Se on ilmaston kannalta aivan se ja sama vaikka jokainen Tapparan pelaaja lentäisi yksin omalla koneella jokaiseen peliin. Tapparan ja monen muun kärpäsen paskan kokoisessa maassa asuvan virhe on luvata näitä perkeleen ”ilmastotekoja”, joilla ei ole tuon taivaallista merkitystä maapallon ilmastoon, paalutti Valavuori.

Viesti tästä.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Se on ilmaston kannalta aivan se ja sama vaikka jokainen Tapparan pelaaja lentäisi yksin omalla koneella jokaiseen peliin. Tapparan ja monen muun kärpäsen paskan kokoisessa maassa asuvan virhe on luvata näitä perkeleen ”ilmastotekoja”, joilla ei ole tuon taivaallista merkitystä…

Jatkoaika

@jatkoaika
Tapparan pröystäilevä lentomatkustaminen osoittaa, kuinka merkityksettömiä sen arvot ja lupaukset ovat jatkoaika.com/Kolumni/Tappar… #Liiga #Tappara

LUE MYÖS