Youtube-nyrkkeilijä Jake Paul ja Mike Tyson kohtaavat heinäkuussa nyrkkeilykehässä. Ottelu on herättänyt paljon kritiikkiä ja puhetta. Nyt myös raskaansarjan nykytähti Anthony Joshua on heittänyt lusikkansa soppaan.

Paulia on kritisoitu paljon siitä, että hän lähtee ottelemaan pian 58-vuotiasta Iron Mikea vastaan. Paul itse ei voi ymmärtää kaikkia noita puheita.

– He sanovat vain, että hän (Tyson) on vanha ja että olen epäkunnioittava häntä kohtaan ja kaikkea paskaa, mutta haluan tehdä selväksi. Mike Tyson halusi, että tästä tehdään ammattilaisottelu. Mike meni harjoitusleirille ja soitti tiimilleni sanoen: ”Tehdään tästä ammattilaisottelu, käykö Jakelle?”, paljasti Paul podcastissaan.

Anthony Joshua oli hiljattain vieraana The Jonathan Ross Show’ssa. Häneltä kysyttiin, miten hän uskoo Tysonin ja Paulin kohtaamisen päättyvän.

– Hän (Tyson) on nyt niin paljon vanhempi. Rukoilen, että hän selviää tästä terveenä. Uskon Jake Pauliin hänen nuoruutensa vuoksi. Se on ainoa syy miksi.

Joshua ei kuitenkaan pane pahakseen niin sanottuja Youtube-nyrkkeilijöitä, jotka ovat tuoneet pugilismin salat nuoremman polven fanien tietoisuuteen.

– Mielestäni se on hyvä juttu. Kovan luokan nyrkkeilyfanit eivät pidä siitä, koska he ajattelevat: ”Miksi he epäkunnioittavat lajiamme?”, mutta mielestäni se, joka tuo kaikki nämä ihmiset nyrkkeilyn pariin, hyödyttää myös muita. Kaikki katsojat ovat avuksi.

LUE MYÖS