Hiihtäjä Vilma Nissinen on kärsinyt viime vuosina paljon vammoista ja terveysmurheista. Ne eivät jättäneet naista rauhaan myöskään tämän kauden jälkeen.

Nissinen julkaisi lauantaina Instagram Storiesissa kuvan lääkärin vastaanotolta. Viesti oli tylyä luettavaa.

– Ollut vähän pa*ka kevät. Koko loma mennyt käytännössä sairastaessa ja lääkärissä ravatessa. Ensi keväänä taidan lähteä autiolle saarella lomailemaan. Vielä yksi 10 päivän antibioottikuuri, ennen kuin pääsee aloittelemaan uutta reenikautta.

– On muuten ollut ihan hirveetä, kun ei ole kolmeen viikkoon voinut urheilla yhtään paria kävelylenkkiä lukuun ottamatta. Ei tee ihmiselle hyvää olla sisällä ja tuijottaa ruutuja ja olla paikallaan.

Nissinen joutui ulos maajoukkueesta kaudeksi 2022–2023. Hän ei ole onnistunut tekemään uutta nousua kansallisille huipulle.

Nissinen oli maailmancupissa mukana Rukalla ja Lahdessa. Salpausselän kisoissa hän oli 35:s 20 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa.

Nainen sai pientä menestystä lähinnä viesteissä, SM-kisoissa ja Skandinavia Cupissa. Nissinen jatkaa Team Electrofitissä uuteen kauteen valmistautumista.

LUE MYÖS