Vapaaottelija Michel Pereira tunnetaan melkoisista tempuistaan UFC:ssä. Pereira on tarjonnut otteluissaan monenlaista show-kikkailua. Samaa menoa nähtiin myös viikonloppuna UFC 301 -tapahtumassa.

Ihor Potieria sai kokea sen kehässä, kun Pereira nukutti ukrainalaisen alle minuutissa kuristusotteellaan keskisarjan ottelussa. Jo tuota hetkeä ennen nähtiin melkoinen sirkustemppu.

Pereira tiputti Potierian lyönnillään kanveesiin. Hän hyppäsi sen jälkeen takaperinvoltin vastustajansa päälleen. Jalka saattoi toki osua sääntöjen vastaisesti vastustajan päähän, mutta kehätuomari antoi sekoilun jatkua.

Pereira sekoitti pakkaa jo punnituksessa. Tyyli oli jälleen vapaa. Brassitähti poseerasi ja pullisteli kameroille. Sitten alkoi tapahtua. Vuorossa oli takaperinvoltti.

Kaiken nähnyt kehätyttö Jhenny Andrade ällisteli näkemäänsä. Hän ei voinut kuin väistää ja laittaa käden suunsa eteen näytöstä seuratessaan. Somessa nainen jo naureskeli asialle.

Video tästä ja tästä.

Antonio Santiago

@awsan
Who said MMA isn't pure entertainment? 🥋💥

Michel Pereira just redefined the game with a move that left everyone jaw-dropped... literally! 🤯

Back in the octagon, he executed a backflip knee straight to his opponent's dome! 😱 All he needed was 54 seconds to wrap up the…

LUE MYÖS