Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori tunnetaan konstailemattomista mielipiteistään. Vuoden urheilijan valinta on yksi Valavuorta erityisesti kiinnostava asia hänen päivityksiensä perusteella.

Urheilugaalaan on vielä aikaa, mutta Valavuori on tehnyt ratkaisunsa. Hän astui esiin X:ssä Floridan Panthersin Stanley Cup -mestaruuden jälkeen.

Koripallomies teki harvinaisen selväksi, että on olemassa vain kaksi vaihtoehtoa Vuoden urheilijaksi.

– Vuoden Urheilija: Hradecky tai Barkov, et voi äänestää väärin jos äänestät kumpaa tahansa, kumpikin on oikea valinta. Kaikki muut ovat vääriä valintoja, tykitti Valavuori.

Aleksander Barkov on Stanley Cupin voittaneen Florida Panthersin kapteeni. Lukas Hradecky taas kipparoi Bayer Leverkusenin Bundesliigan mestaruuteen. Joukkue ei hävinnyt yhtään ottelua liigassa.

Kommenttiosio täyttyi hassuttelijoista. He huomioivat, että esimerkiksi Lassi Etelätalon pistesija Pariisin olympialaisista voi vielä muuttaa valinnat.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Vuoden Urheilija: Hradecky tai Barkov, et voi äänestää väärin jos äänestät kumpaa tahansa, kumpikin on oikea valinta. Kaikki muut ovat vääriä valintoja.

LUE MYÖS