Kautta aikojen suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani joutui pettymään raskaasti 8. kesäkuuta Saksassa.

Amirkhani aloitti Oktagon-organisaation ottelun Attila Korkmazia vastaan vahvasti. Kolmas erä toi kuitenkin shokkihoitoa. Korkmaz heitti suomalaistähden lattiaan ja vei voiton kuristusotteella.

Tuo raju ote ei ollut kuitenkaan syy luovutusvoittoon. Amirkhani joutui nimittäin lyömään hanskat tiskiin, koska hän satutti olkapäänsä heiton myötä.

– Käsi jäi vähän loukkuun, ja olkapää hajosi nostovaiheessa. Tajusin, ettei käsi toimi. En taputtanut kuristuksesta, vaan siksi, että sattui ihan helvetisti, Amirkhani kertoi Ilta-Sanomille.

Nopeasti selvisi, että Amirkhanin on mentävä tapahtuneen vuota leikkaukseen. Hän ei vielä välittömästi sanonut tarkempaa uransa jatkosta.

Nyt Amirkhani on astunut esiin julkaisemalla Instagram-päivityksen, jota koristi aihetunniste: ”The end” (suomeksi ”loppu”).

– Joskus ajattelen, ettei ole mitään minkä vuoksi elää. Romahdan melkein kyyneliin, sanaili entinen UFC-ottelija.

Päivityksen yhteydessä oli brutaali kuva Amirkhanin kasvoista. Toinen silmä oli hakattu umpeen.

Amirkhani on vihjaillut toki aiemminkin uransa päättymisellä, mutta päätynyt tekemään paluun. Amirkhani haaveili vielä jokin aika sitten paluusta UFC:hen.

Tilanne ei näytä helpolta. Miehellä on ikää jo 35 vuotta. Harva Amirhanin painoluokan ottelija kehittyy enää tuossa iässä merkittävästi – pikemminkin päinvastoin.

Tästä kuva.

LUE MYÖS