Moukarinheittäjä Brooke Andersen pettyi raskaasti Yhdysvaltojen olympiakarsinnoissa. Silja Kososen kilpakumppani jäi ilman tulosta ja putosi samalla olympiakoneesta. Nainen avautui pettymyksestään Instagramissa.

Annette Echikunwoke voitti kisan tuloksella 74,68. DeAnna Price ja Erin Reese nappasivat seuraavat sijat tuloksin 74,52 ja 71,21. Toinen kova nimi Janee’ Kassanavoid jäi kuudenneksi tuloksella 69,46 ja ulos olympialaisista.

Andersen on maailmanmestari kahden vuoden takaa. Hän on saanut tänä vuonna lekan lentämään peräti 79,92 metriä.

Nainen otti tapahtuneen raskaasti. Hän avasi tuntojaan Instagramissa.

– En kuvitellut kirjoittavani tällaista. Olen tehnyt kaikkeni valmistautuakseni tähän hetkeen ja jotenkin jäin silti tavoitteestani. Jotenkin olen saanut lohtua siitä, että kukaan ei tai mikään yksittäinen kisa ei voi viedä pois sitä, mitä olen saavuttanut tällä kaudella ja menneillä kausilla.

– Valmistauduin kuin mestari, enkä ole katunut taaksepäin katsoessani. Se oli vain kauhea päivä kilpailla huonosti. Jostain syystä tämä vuosi ei vain ollut minun vuoteni päästä toista kertaa olympiajoukkueesen. Se on osa urheilua, johon kukaan ei voi henkisesti valmistautua, mutta sinun on hyväksyttävä tosiasia, että se voi tapahtua yllättäen milloin tahansa.

Andersen löysi siis asiasta valoisan puolen. Hän myönsi, että nyt kuitenkin sattuu.

– Olen murtunut ja sydämeni on särkynyt (luultavasti vielä pitkään), mutta tiedän tulevani takaisin ja tulen olevaan parempi. Se on lupaus. Tämä motivoi minua enemmän kuin mikään koskaan. Jumala on tehnyt sen ennenkin ja tekee sen myös jatkossa minulle.

LUE MYÖS