Anniina Kortetmaa voitti Kalevan kisoissa 200 metrin mestaruuden ajalla 23,59. Hopealle taisteli Aino Pulkkinen, joka kellotti Vaasassa 23,61. Viikonloppu oli pettymys Pulkkiselle.

Hän avautui kokemuksistaan Instagram Storiesissa. Pulkkinen julkaisi itkuisen kuvapäivityksen 200 metrin finaalin jälkeen.

– Tää kuva sopii mun tuntemuksiin tällä hetkellä. Ei ollu muijasta kii tää juoksu vaan tästä hemmetin pöpöstä minkä sain jostain. Onneksi sain juosta 100 metriä vielä semmosella ololla, että olin super onnellinen sijoitukseen ja tulokseen.

Pulkkinen otti hopeaa 100 ja 200 metrillä. Hän kertasi kokemuksiaan vielä myöhemmin Instagramissa.

– 100m SM-hopea ja hyvä aika 11.40 (lievästi liikaa tuulta) oli tän viikonlopun ehdoton onnistuminen!

– Kuitenkin perjantaina alkanut flunssa ei lauantain lepäilyistä huolimatta mennyt paremmaksi. Joten erittäin haastavan päivän jälkeen 200m myöskin! Aamulla ja kentällä itku pääsi, koska olo oli niin kurja. Mutta ehjänä päästiin maaliin ja hetken keräilyn jälkeen (5h), joten sanottaisko nyt, että taisteluvoitto tänään! Nyt lepään oikein reilusti ja palaan treeneihin ja kisoihin, kun tauti ohi, kirjoitti Pulkkinen.

LUE MYÖS