Ensi vuoden pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoihin Lahdessa on myyty ja varattu 50 000 lippua. Kysyntää on ollut erityisesti parhaille paikoille, sillä sekä hiihto- että mäkistadionin pääkatsomo on suosituimpina kisapäivinä varattu loppuun.

Lipunmyynti on ollut vilkkainta toisen kisaviikon perjantaille, jolloin ohjelmassa on maastohiihdossa miesten viesti ja yhdistetyssä parisprintti. Toiseksi suosituin päivä on ensimmäisen kisaviikon lauantai, jolloin kilpaillaan maastohiihdon skiathlonit sekä mäkihypyn miesten normaalimäki.

– Kuluttajien kiinnostus Juhlakisoja kohtaan on selvästi heräämässä ja parhaat paikat halutaan varmistaa hyvissä ajoin. Lähimpänä maalilinjaa sijaitseva Pääsuoran A1-katsomo on varattu loppuun kaikkina kisapäivinä, kertoo myyntijohtaja Mikko Saarinen.

– Edelliset Falunin MM-kisat ovat meille luonnollisesti hyvä vertailukohta ja saavutimme tämän 50 000 lipun virstanpylvään hieman heitä aikaisemmin. Tiedämme myös aiempien kisojen kokemuksista, että kuluttajakysyntä alkaa kiihtyä vahvimmin vasta talvikauden lähestyessä, jatkaa Saarinen.

Tällä hetkellä myynnissä ovat kahden tai useamman päivän lippupaketit. Yksittäisten päivien liput tulevat myyntiin 4.10. niihin katsomolohkoihin, joihin lippuja on jäljellä. MM-kisalippu sisältää kilpailuohjelman lisäksi kisa-alueen muun viihdetarjonnan.

Lähde: Kisajärjestäjien tiedote