Westend Indiansin miesten liigajoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen, 38, siirtyy kaudelle 2015-2016 seuran urheilujohtajan tehtäviin, kertoo seuratiedote.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi nousee Stefan Korhonen, 37, apunaan lajivalmennuksessa Jussi Huovinen, 31, sekä kolmosvalmentajan roolissa Laurikainen.

Indians on tehnyt vuosia määrätietoisesti töitä kasvattaakseen junioreita kohti miesten edustusjoukkuetta ja siitä osoituksena tälläkin kaudella lähes puolet liigajoukkueen sopimuspelaajista on A-juniori-ikäisiä lahjakkuuksia.

Heimo on ollut hyvin edustettuna viime vuosina nuorten maajoukkueen leireillä sekä maaotteluissa. Urheilujohtajan roolin luominen seuraan vahvistaa junioriedustusjoukkuetoiminnan kehitystä sekä mahdollistaa myös tulevaisuuden huippulupauksille tien kohti miesten edustusjoukkuetta ja kohti Suomen kärkeä.

– Miesten edustusjoukkueen toimintaan ollaan saatu vakiinnutettua jo lukuisia huippu-urheilun piirteitä ja toiminnan kehitys on vahvalla pohjalla. Nyt samoja asioita halutaan viedä vielä vahvemmin junioriedustusjoukkueisiin ja Laurikainen on juuri oikea henkilö tukemaan ja kehittämään niin näiden joukkueiden kuin myös koko seuran urheilutoimintaa, kommentoi Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen.